Rotarymøte 27/9

Kommende torsdag skal vi få møte Bjørn Breianfra Nedre Eiker næringsråd og bli bedre kjent med nye Drammen!  Ord for natten blir ved Lena Hillestad.

Nedre Eiker Næringsråd er en nøytral og upolitisk forening som jobber med utvikling av eksisterende næringsliv og stimulerer til etablering av nye virksomheter. 
Nedre Eiker Næringsråd er, på samme måte som respektive Lier, Svelvik, Sande og Øvre Eiker Næringsråd, tilknyttet Næringsforeningen i Drammensregionen. 
Næringsrådet fungerer som talerør for næringslivet i kommunen og jobber for å fremme næringslivets interesser. Næringsrådet er en viktig aktør i samspillet mellom kommune og næringsliv, og bidrar til å påvirke næringspolitiske prosesser.

Bjørn Breian er styreleder i Nedr Eiker Næringsråd.
Han er daglig leder i Bermingrud Entreprenør BVT AS siden 2013, og kom da fra stillingen som daglig leder i Bøhmer Entreprenør AS, hvor han har ledet selskapet fra 2010. Før dette har han syv års erfaring med prosjektledelse av store prosjekter i firmaet Strøm Gundersen AS, hvorav flere på Papirbredden i Drammen. Han har også arbeidet i Ole K. Karlsen og Entreprenørbygg Eiendomsutvikling AS. 

Rotary Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Ambassadeur Dramme
Adresse: Strømsø Torg 7
Postnummer: 3044
Sted: Drammen
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 18:30:00
Møtespråk: no


Årsmøte, Scandic Ambassadeur Hotell
18. des. 2018, 18.30

Årsmøte og valg. Lystenning v. Geir Dahl.

Rotarymøte Scandic Ambasaadeur Hotell
20. des. 2018, 18.21

Internt program med klubben i julemodus. Ord fo ...

Les merNyttige rotary lenker


Rotary Nyheter:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...