UTSATT Temakveld: Kommunedirektør Trude Andresen

2024-04-16 18:30 - 19:30
Morgendagens TEMAKVELD (Tirsdag 16. April 2024) med Kommunedirektør @TrudeAndresen i Drammen er utsatt på svært kort varsel.
«.. Forfatter Helge Mork stepper sporty inn på møtet førstkommende tirsdag for å fortelle om sin nye bok, Lovises datter. Dette er Helges tredje roman. Den ble utgitt i 2023 og handler om Lovise som vokste opp i småbyen Kristiansund i siste halvdel av 1800-tallet. Helge vil fortelle om bakgrunnen for og arbeidet med boken og lese noen utdrag. Vel møtt!..»

Lær mer om det utsatte møtet med Trude Andresen som erstattes med foredrag av Helge Mork på hjemmesidene til Drammen Rotary Klubb.

Kommunedirektør Trude Andresen 

Naboklubber inviteres til Direktørboligen AASS Bryggeri.

Lær mer om møtet med Trude Andresen på hjemmesidene til Drammen Rotary Klubb.

"..Det at jeg ikke har jobbet i verken Nedre Eiker, Svelvik eller gamle Drammen kommune gjør at jeg er fargeblind når det kommer til de gamle kommunegrensene. Alt er Drammen for meg, sier Andresen.."
Eikerbladet (Artikkel)

Drammen er Norges 7. største kommune, og har lavere inntekter enn sammenlignbare kommuner. Hvordan jobber kommunen rundt det?

–Det er kanskje hovedjobben vår. Vi må hele tiden tenke at ressursene våre skal brukes riktig. Når man har lite penger, må man vite at det man gjør, virker. Kommuner hele tiden på jakt etter de egentlige behovene og de smarte løsningene. Og så gjelder det å få politikerne til å lene seg på fagkompetansen på rådhuset, eller?– Ja, det er stort sett høy tillit mellom politikk og administrasjon i norske kommuner. De hører mye på oss. Men politikkens vesen er jo slik; de skal legge sitt politiske skjønn på toppen av våre faglige råd. Det er jo det som gjør at dette er så gøy.
Les mer: Sparebanken Øst

Rotary Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Direktørboligen ved Aass bryggeri
Adresse: Sundgata 6
Postnummer: 3015
Sted: Drammen
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Møt gjerne opp 30 minutter før oppstart.

Programmet for høsten er oppdatert...


Møtearkiv fra
før August 2022



Nyttige rotary lenker


Rotary Nyheter:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...